Presenttips för den modemedvetne mannen

Att köpa present till en man är inte det allra lättaste. Men det hjälper onekligen om han har någon typ av genuint intresse som till exempel det aktuella modet. Då vet vi i alla fall i vilken ände vi ska börja vårt sökande. Val av present beror till en stor del på hur väl du känner föremålet för uppvaktningen. Det bestämmer både vilken sorts produkt du letar efter och din budget.

Välj med omsorg

Om du handlar till en mer avlägsen vän eller bekant gäller det att vara lite försiktig med hur du väljer. Antagligen känner du inte till hans smak i detalj eller hans klädstorlek. Då kan en välskräddad t-shirt vara passande eller accessoarer som halsduk, mössa, skärp, slips eller strumpor. Satsa hur som helst gärna på hållbarhet och ett varumärke av hög kvalitet som till exempel Nikolaj d’Étoiles.

Designföremål ett alternativ

Utöver plagg och accessoarer kan du även fundera på andra designföremål som gåva åt din modemedvetne vän. Beroende på hans preferenser kanske en vacker kaffebordsbok, ett prydnads- eller inredningsobjekt eller exklusiva kroppsprodukter är lämpliga alternativ. Ett tips är att vara noga med att be om kvitto i butiken som du diskret men tydligt inkluderar tillsammans med en liten hälsning i form av ett personligt handskrivet kort.