Ge bort en huvudbonad som present

Att hitta den rätta presenten kan verkligen vara en utmaning. Det gäller att våga tänka ”outside the box” och vara kreativ. Det är kul att ge bort en present som förmodligen ingen annan kommer att ge. Och vårt tips är en huvudbonad!

Trendigt med huvudbonader

Precis som med andra trender är huvudbonader något som både kommer och går. Ibland är det keps som är trendigt och ibland är det sjalar som är trendigt. Självklart är trender inget du enbart ska gå efter, utan det viktigaste är att hitta en huvudbonad du tror personen kommer att tycka om. Vill du hitta snygga hattar att ge bort kan du till exempel kolla här.

Hattar är en hantverksform

En huvudbonad som present kan också vara roligt att ge bort till någon som är intresserad av hantverk. Tillverkning av hattar är nämligen ett riktigt hantverk som utförs av hattmakare.

En riktigt snygg hatt som är tillverkad enligt konstens alla regler är så mycket mer än enbart en huvudbonad. Det är ett riktigt konstverk som kommer vara lika trevlig att använda som att ha på hatthyllan i hallen där hemma. Tänk på att gärna ge bort huvudbonaden i en snygg låda, så att den håller formen.