Presenttips för vandraren

Känner du någon som älskar att vara ute och vandra och vill hitta en present till denne? Oavsett om du själv är välbevandrad eller inte inom detta område kan du med våra tips hitta några fantastiska presenter att ge bort.

Härliga sockar

Om det är något vandrare måste vara mån om är det fötterna. Alla vandrare älskar att få ett par ordentliga sockar som present. Merionull är ett perfekt material för vandringssockar då de värmer även när det är blött och fuktigt. Köp gärna ett par som är förstärkt i häl och tårna så är de mer slitstarka också.

Friluftsstol

En friluftsstol är en liten lyxartikel man kan ta med sig på vandringen för att kunna få en bekväm sittplats även mitt ute i skogen. De väger inte mycket och kan ofta enkelt fästas på utsidan av ryggsäcken.

Multiverktyg

Känner du någon som gärna ger sig ut på långa vandringar eller kanske har som dröm att göra detta, kommer de helt klart kunna få bra användning för ett multiverktyg. Här får man praktiska redskap som kniv, sax, konservöppnare, tång, pincett och annat allt i ett och samma paket. Och det kan lätt bäras i fickan utan att vara obekvämt.