Snygga kängor som present

Vintern kan vara gnistrande snö och härliga promenader. Den kan också vara slask, vattenpölar och tunga matkassar. Oavsett vilket måste fötterna vara varma och torra. Ett par snygga randsydda kängor kan således vara årstidens bästa present för både dig själv och någon du håller när och kär.

Brett utbud

Oavsett om du söker en elegant modell eller mer av en arbetskänga så finns utbudet. Välj något här mellan stilrena och formella kängor med nättare design och tunnare sulor eller grövre så kallade workwear-kängor med tjockare gummisulor.

Kängorna är av högkvalitativt full grain-läder med isolerande sulor av gummi. Innersulan är av kork, vilken formar sig efter foten. De är vattentåliga, stabila och alla våra kängor är tillverkade i Spanien, där arbetarna har schyssta villkor och lyder under EU-lagar.

Randsydda kängor

På en randsydd känga går en söm längs utsidan av ovanlädret, en så kallad randsöm. I randsömmen syr man fast yttersulan. Konstruktionen gör det enkelt att sula om kängorna, vilket gör att de kan användas länge. Vilket är hållbart för både användaren och naturen.

Varma och torra fötter är en förutsättning för att kunna njuta av vintern. Men man ska inte bara vara torr, man ska se bra ut också. Det finns ingen bättre gåva just nu än ett par riktigt snygga kängor.